Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

blog aku ni chikai je.banner pun tak buat lagi.tengah fikir lagi nak pakai gambar apa.

entry2 aku consist of video yang aku jumpa kat internet,apa yang aku rasa tentang sesuatu yang menimpa aku dari hari ke hari.yang penting aku rasa aku dah tak post benda2 jiwang dah kat blog aku ni.dulu2 pernah,sekarang ni segan pulak bagi orang tengok.so,the personal stuff shud be personal.hehe

9 comments:

  1. singgah untuk beramah mesra sesama blogger...
    happy blogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  2. dtg terjah belog sini....

    jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini ... salam kenal!! Happy blogging frenz!!

    Kalau belum daftar churp2 ... daftar kat entri ini utk tambah income...

    seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  5. Hye blogger :)salam perkenalan

    singgah di blog anda

    datang ye !

    http://belogchemad.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini..

    entry trbaru...

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    ReplyDelete
  7. hye!drop by here :)nice blog^^

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete